Kurser

Medicinhåndterings-kursus

Medicinhåndterings-kursus

Hvis du ikke har 6 måneders sammenhængende praktisk erfaring med husdyr (ved fuldtidsbekæftigelse i en besætning før 1. januar 2007), herunder indgivelse af lægemidler til dyr, må du ikke selv give din hest medicin. End ikke en ormekur!

De eneste undtagelser er, hvis du har bestået et godkendt medicinhåndteringskursus, eller hvis alle dine heste er chipmærket (det er ikke nok at chippe én hest i besætningen). Vi planlægger at gennemføre et eller flere medicinhåndteringskurser i løbet af året.

Kurset vil bestå af en teoretisk del på ca. 6 timers varighed, som kan gennemføres hjemme via internettet. Efter tilmelding kan kursisten selv gennemføre teoridelen, hvorefter der afholdes et 2½ times praktisk kursus.

Når du har bestået medicinhåndteringskurset, må du gerne indgive medicin til andres heste, så længe lægemidlerne er ordineret af en dyrlæge.

Vi gennemfører kurset, når der er tilstrækkelig mange tilmeldinger, og du kan allerede nu tilmelde dig på kursus@hestedoktor.dk eller 20 70 40 44.

Staldskema downloades under downloads.

Warning: Undefined variable $itemstr in /customers/6/c/5/hestedoktor.dk/httpd.www/include/downloadtemplate.class.php on line 42

Download

Staldskema Kværke forholdsregler

Copyright www.hestedoktor.dk©2017