Referencer

Operation

Operation

"Hej. Jeg vil blot lige give en lille feedback på, hvordan min tre års vallak klarer sig efter operationen. Det handler om den røde vallak ved navn R. A. Han fik fjernet sædstrengsarvæv i begge sider. Og det går over al forventning- han har det fantastisk og jeg kan se en KÆMPE forskel nu, hvis jeg sammenligner fra før. Dette handler både om hans gangmønster, generelt hele sin fysik og ikke mindst hans adfærd. Har fået en glad hest, i en normal krop, hvor han ikke mere skal kompensere for en smerte. Han har stået i sin løsdrift siden han kom hjem fra jer og er ikke i tvivl om at det har gjort en stor forskel for helingen både fysisk/psykisk, at han har kunne bevæge sig 24/7.

Så operationerne GØR EN FORSKEL- så bliv endelig ved med det! Et stort tak til jer for at have givet mig "en helt ny hest" , og specielt en stor tak til Eva for en behagelig og kompetent snak, samt en tak for hurtigt at finde en tid, og få bekræftet at han var kandidat til operation, så jeg kunne få ro i sindet. Tak til jer alle for en god oplevelse, som jeg bestemt vil anbefale andre. Mvh. M."

"Farvel"

"Jeg skriver til jer for at takke for rigtig god behandling! Min kære hoppe C blev aflivet d. 7 november da hendes ben ikke kunne mere. Jeg havde forinden rådført mig med Jacob, da jeg var lidt i tvivl om hvordan og hvorledes det hele skulle gribes an, da hun i sommers fik føl. Han gav mig nogle gode råd og svarede på alle mine spørgsmål.

På selve dagen var det Jens der kom ud. Jeg har haft C i 10 år og det er aldrig sjovt at skulle sige farvel. Men Jens var yderst sympatisk og gjorde mig helt tryg ved situationen, og det hele forløb stille og roligt og jeg fik taget afsked med min hest på en rigtig god måde. Da jeg er højgravid tog Jens sig bagefter tid til at hjælpe med at læsse mit føl, hvilket jeg sætter stor pris på!

Stor tak til Jens fordi han gjorde en rigtig hård dag lidt nemmere!!

Mvh S.H."

Operation

Operation

"Hej Nørhald

Jeg fik min hest, CS, opereret for sædstrengsadherence i begge sider. Forløbet efter hjemkomst har forløbet helt problemfrit og han virker ikke længere generet eller hæmmet i bevægelserne bagtil. Tak for et godt forløb:-)

Med venlig hilsen

M.C."

Copyright www.hestedoktor.dk©2017